Divisie Bouw

Tiny House

Wij voorzien het volledige ontwerp en de bouw van uw tiny house op maat. Ook in het grotere segment zijn er bij ons vele opties mogelijk.

 

 

 

Schilderwerken

We zijn gespecialiseerd in schilderwerken sinds 2001, volbrachten tal van projecten voor de particuliere markt alsook B2B projecten, voor o.a. groep Rigole met grote winkelprojecten op o.a. De Meir in Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, etc. & sterrenrestaurant Sel Gris waarbij telkens een hoogstaande afwerking werd vereist en aan werd voldaan.

U kunt bij ons terecht voor alle binnen- en buitenschilderwerk, (vlies)behang, laminaat, plamuurwerk & gordijnen.

We zijn reeds jaren Boss Paints partner.

 

Ontwerp

Hebt u plannen voor een uitbreiding van de woonst, renovatie van een zolderverdiep, of een omvorming van een slaapkamer tot een dressing? Wij tekenen uw plan uit en bezorgen een technisch voorontwerp op maat. Ook voor gedetailleerde 3d prints en productontwerp staan wij klaar.

Totaalrenovaties

Om de klant nog beter te dienen tot een afgewerkt concept staat Fixo sinds 2008 garant voor kleine tot middelgrote totaalrenovaties, binnen én buiten, waarbij een totaalconcept kan uitgewerkt worden van A tot Z.

U kunt bij ons terecht voor allerhande renovatiewerken zoals betonwerk, afbraak- en (graaf)kraanwerken, timmer- en metselwerk, dakwerk, het plaatsen van gyproc en (dak)isolatie, gevelrenovatie en diverse karweien tot en met een superieure eindafwerking met oog voor detail.

Voor gevelrenovatie specialiseerden we ons als erkend plaatser van steenstrips op isolatie in samenwerking met de groep Wienerberger met het moderne Façabrick systeem. Nagenoeg elke woning kan zo door ons probleemloos een upgrade ondergaan tot de allernieuwste vereisten qua energieprestatie en zélfs daarboven tot passief concept.

We zijn wtcb opgeleid plaatser van crepi.
Fixo kan een totaalafwerking betekenen waarbij we een traditionele bakstenen look kunnen combineren met contrasterende vlakken in crepi en dit alles in een ononderbroken isolatieschil, veelal dé missing link tot een duurzame energierenovatie. Bouwtechnische knopen worden met Fixo telkens vakkundig uitgewerkt volgens de recentste normen en Belgische eisen.

Hebt u plannen om te gaan renoveren, dan hebt u er zeker baat bij om ons vrijblijvend te contacteren.

Divisie Media

Webdesign

We helpen u graag verder in onze divisie media met webdesign.
Hebt u een representatie nodig voor uw zaak, dan kunnen we u zeker verder helpen.

Ook voor een volledig functionele webwinkel met alle denkbare geïntegreerde modules staan wij ter beschikking.

Maak vrijblijvend een afspraak met ons.

 

Bedrijfsfilm

Voor een leuke bedrijfsfilm kunt u ook bij ons terecht. We werken reeds jaren zij aan zij met VDM graphics.

Videoshoot op locatie, kleurcorrecties, op maat geschreven muziek, maken van motion graphics en aftiteling, alles is mogelijk.

Ook de niet evidente zaken kunnen voorzien worden zoals drone shoots, inschakelen van acteurs, voice-over, scenarist, etc.

U vraagt wij draaien.